sjur viksmoenViksmoen Trevare ble startet i 1995 av Sjur Viksmoen. Han har utdannelse fra Lederskolen for treindustrien. Både bestefaren og faren til Sjur drev snekkerverksted under navnet Viksmoen Trevare, så historien startet allerede på 1920 tallet. Mangt og mye ble produsert der i årenes løp. Både buss-innredninger, dører, vinduer og trapper. Rett etter oppstarten i 1995 møtte Sjur gründerne av Bolig Partner. Bolig Partner skulle etter hvert vokse seg både stor og livskraftig. Og en av de første jobbene som den nystartete bedriften fikk, var å designe og produsere til de nye husene til Bolig Partner. Etter det har disse to firmaene fulgt hverandre.

Vindusomramminger og søyler for å pynte opp husene utvendig ble en kjempehit. Det krydde av folk på visningene. Av den ene modellen alene har det etter hvert blitt levert til over 2500 hus. Så man kan trygt si at det er spor etter det vi har gjort. Snekkerverkstedet har blitt utvidet flere ganger underveis, og i dag boltrer vi oss på 1100 m2. Etter hvert kom nye modeller til. Store hus, herskapelige i stilen, små hus, hytter på fjellet og ved sjøen. Alle vil jo ha det pent rundt seg. Når vi nå skriver 2016 går vi stolt videre i vår oppgave med å gjøre det pent hjemme hos folk.

 

Produkter

I generasjoner har vi gitt norske hus og hytter merverdi med lekker fasadedekor. Det er ofte de små detaljene som gjør den store forskjellen. Våre produkter er dør- og vindusomramninger, søyler, hjørnekasser, magebelter og mønekryss til trehus og hytter. I hovedsak til nybygg- og rehabiliteringsmarkedet. Produksjonen er ordrestyrt i henhold til kundens mål og behov. Våre modeller designes og utarbeides av Viksmoen Trevare AS sammen med våre kunder. Noen av modellene er eksklusivt utviklet for spesifikke kunder.

Copyright © 2015 Viksmoen Trevare AS. All Rights Reserved.
Designet og utviklet av Dialecta Reklamebyrå. Foto: Ricardo. Illustrasjon: BoligPartner